Feașîn & biuti

O piele de vis fără niciun compromis

Facebooktwittermail

Fiecare ten este diferit, și știu că fiecare vede problema lui ca fiind cea mai intensă. Pentru mine zilele de iarnă înseamnă în primul și în primul rând o piele foarte uscată. Bine, și vara o simt uscată însă zilele de iarnă mă prind cu cantități industriale de cremă și o rutină foarte atentă, căci ridurile își fac apariția precum oamenii la coadă la mall înainte de Sărbători.

Mă știți, ce testez scriu aici cu sinceritate, mai ales că scriu doar despre ce a avut rezultate pentru mine. Nu as recomanda ceva ce mie nu mi-a mers pentru că această mică, căsuță a mea online are o mare importanță pentru mine și o prețuiesc tare mult.

Pentru fetele cu tenul uscat, provocările sunt multiple – senzația de uscăciune, parcă mereu tenul se strânge, textură neplăcută și din păcate tenul uscat are cea mai mare tendință de ridare.

Ce putem face? Pai atacăm problema din două direcții, cel puțin eu mereu mă gândesc să abordez problema și interior și exterior.

 • Apă multă
 • Ceaiuri
 • Mâncare cât mai puțin procesată
 • Fructe
 • Suplimente pentru frumusețea exterioară (momentan iau un complex cu Zinc, la recomandarea medicului)

La exterior

 • O rutină atentă
 • Nicio seară fără demachiere (chiar dacă nu am folosit machiaj)
 • Creme atent alese și potrivite tenului
 • Calitate nu cantitate
 • Masaj fin pentru drenaj și hidratare

Scriu cu entuziasm despre un nou complex pe care l-am descoperit la recomandarea unei prietene. Deși eram inițial sceptică, rezultatele sunt foarte, foarte bune.

Am încercat setul ce conține ser antirid cu acid hialuronic cu melc si aloe vera 85%, cremă hidratantă facială cu melc 75%, tumeric, goji și unt de shea de la Lumalux.

Pentru că le-am folosit cu atenție și chiar am analizat atent efectele, detaliez:

Serul anti – îmbătrânire – conține substanțe foarte bune pentru tenul uscat, emoliază perfect și este nevoie de o cantitate foarte mică. Nu este nevoie de reaplicare iar efectul este instant – plăcut, relaxant și foarte fresh. Combinația dintre melc, aloe vera și acid hialuronic = love.

Eu masez delicat, de obicei nu folosesc roller de jad când aplic serul iar pe acesta pur și simplu îl masez delicat până la absorbția totală.

Crema de față – extraordinar de hrănitoare, un fel de prăjitură pentru ten! Având la bază o combinație dintre melc organic cu tumeric, goji, unt de shea si vitamina E ajută foarte mult pentru hidratare, luminozitate, aspect sănătos al tenului. Tenul se simte fresh și revigorat. Eu am simțit o schimbare foarte mare după primele săptămâni.

Poate fi folosită și în jurul ochilor, mai ales că în perioada rece și aceasta are de suferit. Să nu uităm că pielea din această zonă este mult mai sensibilă și are nevoie de o grijă mai atentă. Crema de față Lumalux pe mine m-a ajutat, am folosit-o cu succes. Nu ustură / pișcă / provoacă iritații etc. Menționez acest lucru pentru că în trecut am avut reacții la anumite creme.

Crema și serul sunt ideale pentru cine are nevoie de hidratare eficientă, pentru tenul uscat și tern și pentru fetele care fug de riduri. Hidratarea eficientă este primul pas pentru un ten neridat. Clar, la bază mai sunt și alți factori precum stresul, viciile, genetica dar contează și cu ce îl răsfățăm.

O cremă nu o salveze niciodată un ten ignorat și chinuit dar cu siguranță completează o rutină corectă. Gama o puteți achiziționa de aici.

Ce îmi place la gama Lumalux

 • Ingredientele sunt de origine naturală
 • Serul este extraordinar de delicat
 • Crema este foarte eficientă atât în hidratare cât și în combatarea ridurilor
 • Sunt produse în Italia, țară pe care o ador, unde as putea să mănânc pizza, să mă plimb și să bea prosecco bucurându-mă de fiecare pas <3.

Vă invit să testați! Aștept cu interes impresiile voastre!

Hugs,

E.

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 19

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 21