Evenimente

Grija la timp previne îngrijorarea

Facebooktwittermail

De foarte mulți ani pielea a fost pentru un mine un subiect sensibil, cum îmi e și tipul de piele de altfel. Am avut mereu ba prea multe alunițe, ba alergii, ba hiperhidroza mi-a mâncat zilele și multe alte situații care nu îmi dau pace.

Deși a fost mereu obositor și deloc comod, am pus pe primul loc prevenția fără să stau pe gânduri. Asta mi-a adus mie liniște. Aș putea face un top al medicilor dermatologi foarte buni dar și unul al medicilor care ar trebui să își caute altă meserie.

Dimineață, după o cafea mare și gustoasă am plecat către clinica Medicum al cărei client sunt de ceva ani. Am profitat de faptul că clinica este înscrisă în programul la Roche Posay despre care voi povesti mai jos și m-am prezentat la datorie, cu temele făcute, cu istoric medical pus la punct, cu istoric de folosire a protecției solare în cantități industriale și cu gândul că totul o să fie bine. Totul începe printr-o gândire pozitivă, zic eu.

Prin programul la Roche Posay beneficiați de un control dermatologic al alunițelor gratuit.

Până pe 31 august, La Roche-Posay le oferă românilor consultații dermatologice gratuite de verificare a alunițelor, pentru depistarea timpurie a cancerului de piele de tip melanom. Campania națională „Zilele Protecţiei Solare” se desfășoară în toată țara, cu medici implicați voluntar și a ajuns la a 13-a ediție.

Cancerul de piele este unul dintre cele mai comune cancere diagnosticate în întreaga lume. Conform Organizației Mondiale a Sănătății, unul din trei cazuri este un cancer de piele, estimând că anual sunt diagnosticate între 2 și 3 milioane de cazuri non-melanom la nivel mondial. În plus, este estimată o creștere a numărului de cazuri de melanom de 18% până în 2025, la nivel mondial.

La Roche-Posay desfășoară, anual, în orașe din toată țara, Campania Zilele Protecției Solare, unde românii pot beneficia de consultații de verificare gratuită a alunițelor de către medicii dermatologi implicați voluntar, precum și educație despre protecția pielii și auto-evaluarea alunițelor. Campania „Zilele Protectiei Solare” se desfășoară până pe 31 August, în orașe din toată țara, în funcție de disponibilitatea medicilor implicați. Mai multe detalii despre clinicile și medicii înscriși în campanie, precum și informații despre programare pe website-ul campaniei.

Eu am profitat de faptul că pe listă se regăsea clinica Medicum pe care o recomand 100% și am avut consultul alături de doamna doctor Sârbu Isabela. Un medic blând, calm și răbdător, care mi-a oferit informații de real ajutor.

Eu am profitat de faptul că pe listă se regăsea clinica Medicum pe care o recomand 100% și am avut consultul alături de doamna doctor Sârbu Isabela. Un medic blând, calm și răbdător, care mi-a oferit informații de real ajutor.

Lista medicilor o găsiți aici.  

Mergeți la un consult. Alegeți o clinică și un medic pentru a afla că totul e bine.

Hugs

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 19

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 21