Jurnal de cântar

Un nou start pentru succes pe cântar!

Facebooktwittermail

Am oscilat mult dacă să încep sau nu acest proiect, nu îmi place să mă expun şi viaţa mea cea mai happy e departe de lumina publicului, ca să spun aşa. Nu sunt genul care să simtă nevoia de împărtăşi cu ceilalţi toate detaliile însă, uneori, dat fiind faptul că blogul este proiectul meu de suflet, îmi încalc propriile reguli şi ies cu vorbe şi povești la înaintare.

Mereu am fost pasionată de stilul sănătos şi nu doar pentru că e la modă însă îmi place să mănânc legume, fructe, îmi plac mâncărurile gustoase, gătite bine şi nu mă încântă mai deloc junk food-ul. Adică, eu nu am mâncat niciodată la Burger king 😊) Dar o mai comit cu un burger, sau cu o pizza, sau o prăjitură sau alte păcate ce direct pe burtă se pun. Dar așa cum și Daniela ne încurajează (vezi aici interviul) un cheat meal nu e capăt de țară atât timp cât apoi te întorci la obiceiurile sănătoase și nici nu îți lași vinovăția pe umeri.

În ultimii ani am ţinut tare mult diete, ba keto, ba cea cu orele fixe, ba intermittent fasting, ba dieta disociată însă toate cred că m-au obosit şi fizic şi psihic. Iar partea psihică cred că devine cea mai alunecoasă când munceşti foarte mult şi tot ceea ce reuşeşti este să te menţii, nicidecum să slăbeşti.

Nu am fost niciodată o fată slabă în adevăratul sens al cuvântului, am fost un copil grăsuţ şi am avut şi pornirea bună, având 4.200 kg la naştere, şi aparent şi după am fost un copil zdravăn. Pe parcurs am mers cu nişte kilograme în plus, kilograme care au atras bulling (după denumirea modernă), pe românește comportament răutăcios din partea colegilor de şcoală, răutăţi şi punere la zid.  Din perioada şcolii generale am numai amintiri urâte legate de şcoală, atât din partea unor profesori care au ajuns profesori din întâmplare (am subliniat unii) dar şi din partea colegilor care au fost scoşi de părinţi pe poartă că gâştele la gârlă. Însă privind acum în urmă, niciunul nu e om realizat, sau nu are vreo carieră remarcabilă. Carieră de piatră, gen business în betoane, na, nu toţi avem realizări.

Revenind, depăşind problemele acestea ce mi-au umbrit o perioadă a vieţii, am fost mereu o personalitate puternică şi războinică. Pe mine nu mă dărâmă orice şi sunt pregătită de a răzbi mereu. Aşa că am decis să răzbat şi în acest subiect al alimentaţiei şi al pierderii de kilograme.  M-am înarmat cu răbdare, cu tărie şi am decis să încep un nou capitol în care să las 10 kg! Oh, da! Ştiu că sună greu, şi mie îmi sună greu, dar nu imposibil. Mi se pare greu în ideea în care oricum 80% mănânc alimente bune din punct de vedere nutriţional şi am regulile mele de care nu fac rabat ( fără zahăr, fără prăjeli, fără sucuri sau alimente procesate).

Aşa că am decis că ceea ce îmi lipsesc sunt coordonarea şi alegeri foarte bune, aşa că am început colaborarea cu Daniela Dinică, care este nutriţionistul meu preferat (şi am încercat destui, trust me).

Aşa că, clasicul de luni încep sub supravegherea Danielei procesul de slăbire. Am avut interviul cu ea, am discutat şi am pus la cap la cap viaţa mea alimentară pentru a reuşi să las trecutului cele 10 kilograme.

Sunt sigura că de data aceasta este cu noroc, mai ales că Daniela se ghidează după stilul meu de viață, după obiceiurile mele, după preferințe și gusturi. A, și am voie și vin alb! <3

Dacă doriți să o contactați pe Daniela, o găsiți o găsiți pe Facebook, pentru a începe o colaborare. Hai, cine e cu mine? Mâna sus!

Dacă nu aveți mâna sus, țineți pumnii strânși!

Here we go!

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 19

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 21