Evenimente

Webstock 2015 adună oamenii pasionați de social media

Facebooktwittermail

logoAPasionat de social media? Facebook pentru tine este mai mult decât o platformă unde dai un scroll ca să vezi pe unde s-a mai plimbat colega aia pe care nu o suporți? Dacă vezi lucrurile mult mai interesant și crezi în social media atunci trebuie să fii prezent la Webstock 2015.

Twiiter, Seo, GooglePlus, hastag, aceste cuvinte vor răsuna cu ecou pe 2 septembrie la Mariott în cadrul celui mai important eveniment de social media.

Vom asculta oameni care au cuvinte și sfaturi importante pentru noi și putem vota și personalitatea anului și totodată să nu uitam faptul că este o bună ocazie de networking. Dacă crezi că ai o idee foarte bună și o sugestie pe care nu ar trebui organizatorii să o ignore atunci propune un subiect și un vorbitor.

Conferintele Webstock și Premiile Webstock se vor desfăsura în aceeași zi, pe 2 octombrie și încep dis-de-dimineață deci și dacă nu ești o persoana matinală (cum nici eu nu sunt), auzind planul, parcă alarmei nu îi trebuie un snooze și ne vedem la Mariott să bem o cafea.

Din punctul meu de vedere aceste experiențe de networking te maturizează profesional și nicio experiență nu a daunat niciodată.

Cu cine mă întânlesc la Webstock?

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 19

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 21