Parteneriate

Servicii de beauty și workshop-uri de consultanță vestimentară gratuite la Academia de Stil, Veranda Mall. Două zile de stil alături de profesioniști

Facebooktwittermail

În weekendul 7-8 octombrie Veranda Mall devine gazda unora dintre cei mai cunoscuți profesioniști din moda și beauty, prezenți pentru a oferi servicii și sesiuni gratuite de hairstyling, beauty, make-up și manichiură, toate îmbinate cu workshop-uri de consultanță vestimentară interactive, în cadrul Academiei de Stil, aflată la a IX a ediție.

În acest an, Academia de Stil propune o abordare nouă asupra tendințelor, cu workshop-uri gândite să ajute participanții să exploateze la maxim potențialul garderobei lor și să adapteze hainele pe care le dețin deja pentru tendințele de toamnă-iarnă fără a investi sume importante în piese noi de îmbrăcăminte sau accesorizare. 

Evenimentul aduce în prim-plan două zile de workshop-uri stilistice și sesiuni de înfrumusețare gratuite. Înscrierile se pot realiza, în limita locurilor disponibile, pe pagina oficială a evenimentului https://verandamall.ro/evenimente/academia-de-stil-editia-a-ix-a-2023/, iar programul va avea loc între orele 12:00-18:00.

La ce activități te poți înscrie?

Workshop-uri de educație vestimentară

Participanții vor avea șansa de a asista la sesiuni educative de modă sub îndrumarea Ellidei Toma, un consultant vestimentar de top, recunoscut pentru cei peste 10 ani de experiență în domeniu.

Ellida va demonta miturile tendințelor și va arăta cum poți fi stylish cu hainele pe care le ai deja în dulap, cum să le adaptezi la trendurile sezonului de toamnă iarnă 2023, dar și ce alte piese la modă pot ajuta în crearea unei garderobe care ți se va potrivi mulți ani de acum încolo.

„Suntem încântați să o avem pe Ellida Toma în cadrul Academiei de Stil și suntem convinși că experiența sa de consultant vestimentar, dar și stilul ei personal vibrant vor crea mediul propice pentru ca participantele să descopere și să încerce noi trucuri pentru a-și valorifica garderoba.” spune         Andreea Mustață, Marketing Manager Veranda Mall.

Dacă există haine în garderobă pe care participanții le consideră demodate sau greu de purtat fără a părea de moda veche, atunci acest workshop este soluția. Stilista Ellida Toma va revizui acele piese neglijate, uitate la fundul dulapului și va oferi sugestii creative pentru a le readuce în actualitate. Această strategie îi va inspira pe participanți să reexploreze hainele nefolosite și să creeze noi combinatii si outfituri cu piesele lor favorite.

Workshop-urile sunt programate atât pe 7, cât și pe 8 octombrie, între orele 13:00 și 14:30.

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 19

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 21