Crampee

Propriul curcubeu atunci când îţi este greu

Facebooktwittermail

Anul acesta a fost un fel de coleg din ăla de birou pe care nimeni nu îl mai vrea. Ăla care toarnă că întârzii, ăla care nu te ajute dacă ai un hop şi mult prea egoist că să vadă dincolo de bula lui. Cam aşa am văzut eu 2020. A lăsat răni în economie, stilul de viaţă ne-a fost modificat complet, ne-a adus în viață un apăsat dor faţă de cei pe care îi vedem rar şi mai ales dorul de călătorii. Dintre toate cred că acest dor mă apasă cel mai rău, eu nefiind deloc un om care să se împace cu netflix &chill sau cu statul în casa în general. Eu trebuie să ies, să merg, să mă bucur de soare, de străzi, de vin bun, de cafea bună, de un concert fain. Toate astea 2020 le-a ignorat.


Cum de drama omu’ e plin, am zis astăzi să scriu oleacă despre lucrurile frumoase ce au rămas în viaţa noastră şi care aduc curcubeul.

  • Sănătatea e cea care contează cel mai mult; dacă eşti sănătos şi te trezeşti dimineaţa perfect “utilizabil” eşti norocos.
  • Cei dragi sunt bine. Uneori, când cei de lângă tine păţesc ceva te afectează rău decât dacă ai păţi tu; aşadar dacă cei pe care îi iubeşti sunt bine, sănătoşi e mare lucru.
  • Te bucuri de lucrurile mici. O reţetă nouă, o prăjitură, un cadou, o haină nouă, o campanie frumoasă în care te implici – toate aduc un gram de bucurie, trust me.
  • Ai un loc de muncă în care depui pasiune, nu doar efort. Mereu am spus că e foarte important să îţi placă ceea ce faci, să mergi cu drag, să ai satisfacţii. Dacă îţi place ceea ce faci şi îţi plac oamenii cu care lucrezi ești un norocos.
  • Ai un loc în care te simţi acasă. Da, acasă. Eu am schimbat în 12 ani de Bucureşti destule locuri şi ştiu că e greu să treci pragul fizic dar şi emoţional între casă şi acasă însă dacă ai un loc cu aerul pe care ţi-l doreşti, cu stilul preferat, în care poţi să îţi savurezi cafeaua, eşti norocos.
  • Prietenii și cei apropiați sunt alături de tine cu un mesaj, cu un gând, cu un cadou, sigur ai o steluța norocoasă. E mare, mare lucru să ai în viață oameni cărora să le pese de tine, să se întrebe dacă ai nevoie de ceva sau dacă esti bine.

Oh well, nu sunt cel mai bun speaker motivaţional, nu prea mă pricep să conving oamenii să îşi facă propria fericire însă cred cu tărie că toţi suntem datori destinului nostru cu un grad de optimism.


Şi dacă tot curcubeul este trademark-ul meu (visez un tatuaj cu un curcubeu mare) am găsit această broşă super, super frumoasă care este pe sufletul meu de copil <3 Eu am cumpărat-o din Afi Cotroceni, de la o tarabă frumoasă şi colorată. Poartă semnătura FițeRomania și au un întreg portofoliu de bijuterii și accesorii din lemn reciclat, prelucrate și finisate manual. Vă recomand cu drag să le analizaţi paginile de Faceook și Instagram poate alegeţi un cadou de Crăciun, original și cu grijă pentru natură.


Să curgă cu magie şi praf de stele,

Vă pupă Vîrgolici,

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 19

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 21