Feașîn & biuti

Un ten hidratat, în sezonul rece nu trebuie ratat

Facebooktwittermail

Mâna sus cine are tenul uscat? Ambele mâini sus cine simte cum după 3 tone de cremă tenul încă este uscat și ar mai merge o pompiță? da, da! Știu!

Mă număr printre fetele cu un ten predispus în a fi căpos (ca stăpâna) și cu care am mult de muncă, avantajul este însă, că îmi place să am grijă de tenul meu, iar grija pentru piele este prioritară pentru mine. Deși este foarte uscat, cu multă documentare, atenție și răbdare, tenul meu intră în posesia unei străluciri fabuloase.

În ultimul an nu prea am mai apelat la machiaj, așa că am mizat pe un ten curat și sănătos. Pe lângă rutina mea clasică, am stat ca o băbuță la gura șemineului și am notat câteva sfaturi ce musai trebuie să fie pe lista fetelor cu grijă pentru piele.

Primul pas în rutina de îngrijire a fiecărei femei începe cu curățarea corectă a tenului, realizată cu un produs de curățare ușor, precum apa micelară sau gelul micelar. Apa Micelară Bifazică din gama Gerovital H3 Evolution Perfect Look este o opțiune delicată de curățare fără clătire, care îndepărtează impuritățile de zi cu zi de pe suprafața pielii, fără a se usca excesiv. De asemenea, Gelul Micelar Gerovital H3 Derma+ Premium Care curăță delicat tenul de machiaj, sebum, celule moarte și alte impurități, în timp ce îl hidratează intens. Ambele produse sunt recomandate atât dimineața, cât și seara, aplicarea realizându-se cu ajutorul unui disc cosmetic.

În sezonul rece, pielea tinde să fie cea mai uscată deoarece temperaturile și nivelul de umiditate scad, iar hidratarea în mod constant este esențială, pentru că un ten deshidratat și uscat devine sensibil și deficitar în lipide și apă. Crema dermatocosmetică Gerovital H3 Derma+ Activ Hidratantă 24h oferă hidratare imediată și de lungă durată, datorită ingredientelor active din compoziție. Crema este gândită să refacă bariera hidrolipidică și să compenseze deficitul de hidratare în profunzime a pielii uscate, stimulând capacitatea celulelor de a reține apa. Este destinată tenurilor uscate, deshidratate sau sensibile.

Pentru tenurile care au nevoie de hidratare suplimentară, serurile sunt indispensabile. De exemplu, Serul Hidratant din gama Gerovital H3 Equilibrium, care se aplică în asociere cu crema de faţă, are efect intens hidratant, acţionând dual, prin refacerea rezervelor hidrice din piele şi diminuarea pierderilor transepidermale de apă.

www.farmec.ro

Eu folosesc protecție solară tot timpul anului, așadar, următorul pas este protejarea tenului de soare, pentru că razele UV au efecte negative asupra pielii, indiferent de anotimp. Astfel, chiar și iarnă ar trebui să folosim produse cu factor de protecție solară, precum Crema Final Touch SPF 25 Gerovital Luxury. Pe lângă protecție, crema are efecte multiple, având și proprietățile unui produs de machiaj și de îngrijire. Produsul se aplică prin mișcări ușoare de tapotare, oferind un look uniform și luminos.

Persoanele care se confruntă cu pete roșiatice sau pigmentare, care pot fi inestetice și deranjante, specialiștii Farmec au creat special diferite produse, precum Gelul Depigmentare Pete Gerovital H3 Derma+ Premium Care sau Serul și Crema Depigmentare cu Vitamina C Gerovital H3 Equilibrium, care favorizează depigmentarea și uniformizarea tenului.

Mâinile reprezintă, de asemenea, una din cele mai agresate zone ale corpului în anotimpul rece și au nevoie de un plus de hidratare. Crema cu Glicerină și Vitamina E din gama Farmec asigură îngrijire intensivă pentru pielea deshidratată și aspră, predispusă la uscare excesivă și chiar crăpături, fiind de nelipsit când pleci de acasă.

Toate, toate produsele și informații suplimentare găsim pe site-ul www.farmec.ro

Pe lista mea cu obiective 2021 este și dorința de a avea cât mai multe informații despre skincare, cât mai multe rezultate bune și un ten shinny precum globulețul Farmec, ce în bradul meu, mândru a stat!

Vă doresc un an bun, farmecul să îl aducem noi, prin fiecare gest!

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 19

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 21