Evenimente

Luni, 16 noiembrie ne vedem la Voila Bistro

Facebooktwittermail

12226432_1152815704745787_2101368209_n Voila! Ne pregătim de o cină în stil franțuzesc cu accente gourmet, vinuri sofisticate și premii pentru …îndrăgosiți.

Radu Dumitrescu, a.k.a. cookatar, ne povestește “tot ce am vrut vreodată să știm despre rață si nu am avut pe cine să întrebăm“, iar Marius Bratu, somelierul Halewood Wines, asortează meniului special al serii vinuri din Languedoc.

Meniu

  • Mini quiche provensal cu gâscă afumată, pe pat de salată verde și sos de muștar franțuzesc Dijon Maille
  • Pulpă de rață confiată cu cartof copt, trufe și ceapă verde
  • Desert în stil franțuzesc: bar des fromages – brânzeturi naturale, rulouri cu mirodenii, cașcaval și telemea Lact IQ by Elcomex.

Vinuri din Languedoc . H de l’Hospitalet, Gerard Bertrand.  L’art de vivre les vins du sud Sauvignon Blanc. O expresie minunată de fructe elegante și vivace. Vioi și proaspăt cu tenta minerală.
Grenache, rose. Un vin curat, cu arome delicate de delicate de fructe de pădure si pere. Baza de fructe coapte e prezentă și pe palatin, persistând către final.
Cabernet Sauvignon. Olfactiv, dezvoltă arome intense de fructe negre: coacaze și prune, împreună cu note de piper negru și condimente dulci. Catifelat, elegant, cu taninuri bine structurate, prezintă un echilibrat desăvârșit și un final lung.

Cadouri pentru cei care vin in cuplu – vinuri frantuzesti Gerard Bertrand. Cadouri pentru toata lumea din partea Maille.

Taxa de participare este de  85 lei persoană. Pentru ca organizatorii sa nu aiba probleme rezervările sunt  necesare: Adriana 0731631837, adriana@citybest.ro, Irina 0720906933

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 19

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 21