Feașîn & biuti

Black is my happy colour

Facebooktwittermail

Am avut mereu o poveste aparte de iubire cu părul meu. Îmi place că are volum, nu îmi place că e uscat, îmi place că nu ploștește, nu îmi place că nu se așază, însă, fără doar și poate îl iubesc. Din anul întâi de facultate am început să mă vopsesc, în liceu l-am avut scurt și natural.  În anul întâi, mi-am pus pe părul meu rebel roşu aprins. Roşu din ăla morcov. Doamne cât îmi plăcea, enorm! Încet, încet am scos nuanţa roşu din păr (se întreţinea fooooooarte greu) şi m-am concentrat către nuanţe de ciocolată, de castaniu şi de brunet. După mult ani de negru, mulţi ani de diferite nuanţe şi încercări, tot la negru am rămas. Am încercat şi balayage, mi-a plăcut tare mult, însă, acum am rămas la rădăcini închise, cu o lungime tot închisă şi vârfuri blondine, suvițe inserate pentru luminozitate.  

Cred că este foarte important să te cunoşti şi să te placi în ciuda trendurilor; spre exemplu, îmi place tare mult blondul şi mi se pare că arată foarte frumos însă când e vorba de mine, nu mi se potriveşte absolut deloc. Absolut deloc.  Mi se pare că mă aspreşte, mă îmbătrâneşte şi simt că nu e culoarea mea.

Ei bine, această filosofie, a chimiei între culori o propune şi noua gamă LONCOLOR EXPERT HEMPstyle care, aduce pe piață o noutate – extractele hidrolizate din semințe de cânepă și proteinele din orez – o compoziție care acționează ca înlocuitor pentru cheratina animală, îmbunătățind rezistența părului și oferindu-i o elasticitate remarcabilă. Alături de acestea, uleiul de jojoba conține Omega-6 și Omega-9, acizi grași nesaturați care produc un efect antioxidant și protejează scalpul de radicalii liberi. Fiind similar din punct de vedere chimic cu sebumul uman, uleiul de jojoba are efect emolient și nutritiv.

Această formulă inovatoare oferă părului mai multe beneficii, chiar în timpul colorării: elasticitate și textură fină,  colorare pefectă și durabilă, acoperire eficientă a firelor albe. Gama cuprinde 17 nuanțe vibrante și strălucitoare și o mască pentru păr vopsit.

Într-o seară cu zăpadă, mi-am pieptănat părul aspru, i-am protejat vârfurile blonde cu o mască, mi-am pus vopseau în bolul special şi cu o pensulă, atent, atent mi-am colorat rădăcinile. Le-am vopsit cu castaniu închis, mi-am aplicat o mască hidratantă la final, mi-am pus şi uleiul hidratant şi am fost foarte mulţumită de rezultat.

Câteva aspecte importante:

– faceţi testul de alergie înainte

– alegeţi culoarea cu grijă, mai ales când e vorba de culori permanente

– respectaţi indicaţiile de pe prospect

– folosiţi mănuşi de protecţie

– nuanța folosită de mine o găsiți aici.

Deşi 90% mă vopsesc la salon, am ales acum această variantă pentru că îmi creşte părul foarte repede, mai ales după tratementul cu Forcapil, am păr alb mult şi chiar şi la salon, aceeaşi nuanţă aş fi ales.

Şi da, când părul arăta bine şi eu mă simt bine!

Rămâneţi frumoase,

Vă pupă Vîrgolici!

Facebooktwittermail

One thought on “Black is my happy colour

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 19

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 21