Evenimente

S-a deschis Casa Victoria Florească, ambianță retro-chic și prăjituri delicioase

Facebooktwittermail

Prajitura Casa Victoria Floreasca (3)De ceva timp locuiesc în zona Piața Domenii și  dintre toate locurile pe unde m-am plimbat în Bucuresti aceasta este preferatul meu. Pe lângă oamenii mult mai calmi și mai zen pe care îi întâlnesc aici, pe lângă străduțele boeme și curate pe care mă plimb mereu am și cofetaria Victoria foarte aproape. Cofetăria mea preferată, atât pentru decorul parcă paralel cu agitația de pe Ion Mihalache dar și pentru prăjiturile care au gustul acela autentic, cremele fiind  preparate doar prin metode tradiționale, foietajul este făcut cu unt, frișca este din smântână, iar ciocolata pentru glazuri este întotdeauna veritabilă. Secretul prăjiturilor gustoase stă în ingredientele folosite, motiv pentru care în laboratorul Cofetariei Victoria vom găsi mereu: fructe proaspete, vanilie de Madagascar, nuci, migdale, alune de pădure, iar pentru cremele și prăjiturile însiropate băuturi alcoolice de cea mai bună calitate – Grand Marnier, Jidvei Vinars, Havana Club.

Săptămâna trecută am acceptat cu mare drag invitația de a merge la inaugurarea Casei Victoria Floreasca, unde aerul șic, mirosul prăjiturilor, atmosfera veselă au facut ca aceasta lansare să fie plină de voie bună și aplauze atât pentru afacere cât și pentru prăjituri.


Localizată în zona Dorobanți-Floreasca pe Strada Banul Antonache numărul 59, te va impresiona imediat, ganatez, cu ambianța retro-chic, dar și cu gustul delicios al prodeveniment inaugurare Casa Victoria Floreasca (4)uselor de cofetărie, patiserie și gelaterie
ca la mama acasă”. Cu o tradiție de peste un deceniu, lanțul de cofetării Victoria este o afacere de familie pornită în 2002, care s-a extins treptat prin adăugarea de sortimente variate în meniu și ulterior inaugurarea mai multor puncte de desfacere.

Povestea noastră a început de la o idee simplă: am fost curioși să aflăm dacă senzaționalul cozonac făcut de mama ar avea același succes și în afara familiei. Reacțiile primilor clienți ne-au depășit toate așteptările. Cozonacii mamei au devenit în scurt timp atât de populari încât am început să luăm în serios ideea.”, își amintește Alin Chivu, managing partner, Casa Victoria.

“Dar mai presus de orice, ingredientul cheie este, fără doar și poate pasiunea noastră pentru deserturi senzaționale. Excelența, autenticitatea, generozitatea, sinceritatea și respectul sunt valorile care ne definesc. Pentru noi, clientul este tot timpul pe primul loc și zi de zi, vreme de peste un deceniu ne-am pus în slujba misiunii de a face ziua mai dulce oricui ne calcă pragul, în oricare din locațiile noastre… și mai nou și pe site, de unde preluăm tot mai multe comenzi”, mai precizează  Alin Chivu.

eveniment inaugurare Casa Victoria Floreasca (1)Noua locație din zona Floreasca păstrează farmecul ușor retro al rețetelor clasice, dar aduce o notă contemporană și un puternic accent urban prin decorațiunile folosite și prin întregul concept de design. Asemeni unei prăjituri care se naște din combinația ingredientelor, fiecare amănunt de design contribuie la aspectul retro-chic obținut.

Contrastul dintre materiale și culori dinamizează spațiul, iar mixul de forme moi, texturi naturale, culori pastelate, alături de accente metalice cu iz industrial aduce elementul surpriză. Aspectul ludic se regăsește în detalii de tip: forme rotunde, abajururi, rafturi fantezie dispuse într-o dezordine creativă. De asemenea, trebuie menționat faptul că mozaicul pardoselii este inspirat de forma prăjiturilor, iar piesele de mobilier sunt manufacturate pentru a păstra un aspect retro și merită menționat faptul că au fiecare o poveste aparte, pe care vă invităm să o descoperiți vizitând Casa Victoria.”, punctează designerii de la Yellow Office Architecture, care au lucrat la amenajarea spațiului.

Valorea investiției în noul spațiu se ridică la suma de 100.000 de euro, iar proprietarii estimează că aceasta se va amortiza în următorii 3 ani.

Le urăm mult succes, îi felicităm pentru seriozitate și promitem să îi vizităm cât mai des.

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 19

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 21