Parteneriate

Portul românesc, în cadrul festivalurilor de modă

Facebooktwittermail

Victoria Sava Kasta Morrely Fashion Week (3)

Vă spun sincer că sunt  îndrăgostită de motivele tradiționale românești și am umblat în “arhiva” mamei să îmi însușesc eșarfe, bluze sau sacouri. Din fericire, mulți designeri aleg acest motiv și îl duc mai departe prin colecții tare frumoase.

Ediția de inaugurare a Kasta Morrely Fashion Week a prezentat în lumina reflectoarelor Teatrului Național Vasile Alecsandri din Iași ultimele tendințe în moda haute-couture și pret-a-porter din Europa, SUA, Dubai, Liban, India.

O prezentare de modă foarte apreciată a Festivalului internațional Kasta Morrely Fashion Week 2015 a fost colecția dedicata folclorului românesc realizată de designerul Victoria Sava. Elemente tradiționale românești au fost promovate în rochii elegante înfrumusețate cu cristale bohemia.

“Politica organizației noastre prin faptul că este un brand mondial încă din perioada proiectului de cercetare Kasta Morrely este să promovăm profesionalismul și calificarile în industriile creative, paralel cu proiectele internaționale ce formează viitorii lideri ai Europei, unde suntem exemplu de bune practici a Uniunii Europene. Promovarea moștenirilor tradiționale românești prin proiecte și festivaluri de atracție internațională pentru toate categoriile sociale este una din prioritățile Kasta Morrely” a declarat pentru EVîrgolici, Diana Morelli – director de imagine și inițiator proiect Kasta Morrely Fashion Week.

Pentru promovarea valorilor tradiționale în industria creativă a artei vestimentare contemporane, designerul Victoria Sava a primit din partea colectivului proiectului de cercetare Kasta Morrely Premiul de Excelență în cadrul Creative Industries Awards® ediția a II-a.

Organizator festival: Asociația Kasta Morrely

Parteneri principali: Primăria Municipiului Iași, Ford Ati Motors Holding Iași

Credit foto: Marooni

Manechine: Kasta Morrely

Machiaj: Alex Rădulescu make-up academy

Coafura: Salon Stefan Art Iași

Locatie: Teatrul National Iași România

www.kastamorrelyfashionweek.com

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 19

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 21