Feașîn & biuti

Noua colecție Desigual – sustenabilitate și 10 ani de colaborare cu Christian Lacroix

Facebooktwittermail

Merg destul de rar la shppping și nici cu cel online nu ma zbat prea tare. Încerc cât pot sa țin la buget și la spațiu. Atunci când cumpăr totuși, țin cont de câteva criterii – sustenabilitatea, materialele folosite și comoditate.

Astfel, voiam să împărtășesc cu voi câteva vești frumoase, legate de un brand interesant. În noua colecție primăvară-vară 2021 Desigual pune accent pe noua realitate și marchează aniversarea a zece ani de colaborări cu designerul francez Christian Lacroix într-una dintre cele mai explozive colecții capsulă de până acum. Colecția este un omagiu adus zonei Provence și câmpurilor de lavandă, cu imprimeuri inspirate de Mediterană și Orientul Îndepărtat. Cât de drăguț? Lavandă, boem, da, suna perfect!

Ținutele sunt versatile, chic și feminine și le poți descoperi în premieră pe Solmar Shop, reprezentanții oficiali ai brandului Desigual în România. Colecția este disponibilă atât online, cât și în toate magazinele Desigual din mall-uri.

Ținute viu colorate pentru viitoarele vacanțe

Cuvântul vacanță ne este puțin străin momentan, însă, încetTendințele prezentate în această colecție surprind noua realitate, cu un focus pe confort și mișcare, și nevoia de explorare. Rezultatul? După un an de stat în casă colecția Desigual surprinde cu ținute numai bune de pornit în city break-uri, pe bulevardele marilor orașe.

Cu printuri florale XXL, broderii, denim și multe straturi, toate sunt perfecte pentru a fi combinate într-o multitudine de ținute asemeni unei garderobe capsulă.

Cu printurile viu colorate care deja au devenit emblematice și motive etno și eclectice încorporate, colecția este un reminder zilnic de a trăi cu bucurie fiecare clipă.

Zece ani cu Christian Lacroix și o nouă colecție capsulă Ode to Provence

Zece ani, zeci de piese unice semnate de renumitul designer francez care în acest an aduce un omagiu câmpurilor de lavandă din orașul său natal, Arles, din Provence. Colecția cuprinde rochii, pantaloni sau salopete special gândite pentru mult-așteptatele zile de vacanță. Piesele sunt elegante și au croieli clasice, iar printurile florale sunt de inspirație vintage, numai bune de purtar la un tea party în aer liber.

Inspirația lui Monsieur Lacroix? Mediterana și Orientul Îndepărtat, care se traduc într-o multitudine de ilustrații, imprimeuri feminine cu modele din natură și tul din belșug. O adevărată odă în tonuri de lavandă. 

Accent pe confort și sustenabilitate

Sub îndemnul Love the World, colecția Desigual primăvară-vară include piese realizate din materiale sustenabile și fibre reciclate, acesta fiind și pariul brandului de a schimba felul în care este percepută moda și impactul acesteia asupra planetei.

Șiiii, partea care îmi place mie cel mai mult este că actuala colecție include fuste safari versatile din materiale eco-friendly, bluze din bumbac organic, rochii din vâscoză și costume de baie și articole sport din fibre reciclate.

Spor la cumpărturi, și nu uitați: cumpătat, echilibrat și sustenabil!

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 19

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 21