Evenimente

Noii mei biscuiți, parteneri ai cafelei

Facebooktwittermail

Pentru mine dimineața este un moment greu, pentru că nu sunt o persoană matinală. Mă trezesc greu și cam tot ce vreau este o cafea, tare, mare și cu lămâie.

McVitiesCum îmi place ca micul dejun să fie în tihnă și sănătos mănânc iaurt cu ovăz sau ochiuri făcute pe teflon, dar de multe ori sunt pe fugă și aleg să ronțăi tot ceva sănătos, noii biscuiții McVitie’s.  Au un conținut ridicat de fibre, proteine și cereale integrale, motivul principal pentru care au loc în bucătărie.

Știam  unele informații despre aceștia în linii mari, însă am aflat mai multe la petrecerea de acum 2 săptămâni, unde am petrecut în spiritul britanic, de care chiar îmi era dor. Deliciosii biscuiți sunt fără arome artificiale sau coloranți, produși din ingrediente atent selecționate, cu făina de grâu, făină integrală și bicarbonat de sodiu, bogați în fibre (3,6%) și elemente nutritive și astfel se explică de ce sunt cei mai îndrăgiți biscuiți englezești.

Alături de biscuiți, am o și o cană la fel de gustoasă, vizual, și care îmi amintește de Londra și mă face să mai arunc un ochi pe ofertele pentru bileInstaSize_1012135843tele de avion către una dintre capitalele în care m-am plimbat cel mai mult.

Așadar, am o alegere nouă dimineața, nu chiar în fiecare dimineață, însă deseori, și o cană în care îmi este drag să îmi torn licorile mele magice, iar pasiunea mea pentru căni este cunoscută și nici nu cred ca se va potoli, din contră, simt că o alimentez din ce în ce mai mult.

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 19

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 21