Feașîn & biuti

Imperfecțiunea are farmec

Facebooktwittermail

Când am citit revista Gerovital, răsfoind cu maximă curiozitate, mă gândeam cât am luptat eu toată tinerețea mea cu imperfecțiunile. Și mă refer la lupta fizică și psihică. Pungile de sub ochi mi-au marcat viața, ca să spun așa; de fiecare dată când rețineam apă și eram umflată (aproape zilnic) trebuia să fie cineva, hahahaha, ai băut? Aoleu, ai mâncat sare? Dar de ce te umfli asa? De aia te îngrași, Cati, pentru că mănânci sărat!

 Doamne mai rău ma durea capul când îi auzeam. Știu că poate nu era atât de grav pe cât credeam eu, însă pentru mine era cea mai mare problemă.

Marea luptă e cu tine, iar asta e cea mai grea. Să fii împăcat și nu doar de suprafață, ci în adâncul sufletului unde sunt răspunsurile.

Răsfoind revista, pe care o recomand cu drag, căci are multe informații de calitate și actuale, evident am început și procesul de răsfăț, pentru că eu când mă cremuiesc și mă alint cu toate cremele sunt în al nouălea cer.

Astăzi consemnez următoarele aspecte despre cremele testate din gama Gerovital Evolution:

  •  Gerovital – cremă hidratantă fermitate corp –  crește fermitatea și hidratarea, îmbunătățește textura pielii corpului, parfum fin de Trandafir Sălbatic, îmbogățită cu Ulei de Măsline. O folosesc după duș și maxim îmi place, lasă pielea fină dar nu uleioasă, intră rapid în piele.  
  •  Crema hidratantă ultra active radiance  – Cremă antirid bogată în Acid hialuronic pur şi lipozomal 3%.  Acțiune de umplere și netezire a ridurilor, de refacere a funcţiei de barieră a pielii şi de hidratare intensă. Asigură hidratare în profunzime și de durată, eu o folosesc înainte de SPF, o las câteva minute, masez cu piatra de jar și apoi aplic cantitate generoasă de SPF.
  • Crema fermitate contur ochi – această cremă mi-a schimbat diminețile. Pe lângă faptul ca oferă hidratare la suprafață și în profunzime pentru zona ochilor, oferă efect vizibil de lifting și tonifiere, conține Acid Hialuronic 4D. Totodată, sunet de tobe, capătul de aplicare este metalic iar pentru persoanele cu ochi umflați este Rai. Combinația dintre capat rece, cremă hidratantă = love.

Mă știți, scriu doar despre ceea ce îmi place și despre ceea ce am testat. Sunt un Rac autentic, le am pe toate (și bune și rele). Și apropo de Rac, sunt născută în iunie, într-o zi de 25 când Sânzienele băuseră pe 24 😊 Dar tot sub semnul evoluției sunt născută, iar fetele mele de Gerovital mi-au trimis o surpriză care m-a lăsat cu gura căscată. Mi-a plăcut enoooorm!

Vă doresc să vă simțiți frumoase și nu uitați, toate suntem născute sub semnul evoluției.

Vă pupă Vîrgolici,

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 19

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 21