Feașîn & biuti

I’m in love with Red!

Facebooktwittermail

I`m in love collection (1)

Nu prea cred eu în sărbătorile astea legate de emoții iar scepticismul meu își face de cap când aude de Ziua Îndrăgostiților și alte nebunii. Însă mi se pare ocazia perfectă să port din nou roșu, care este culoarea mea preferată.
Ultima campanie de la Melkior nu m-a lasat indiferentă, și pentru că îmi plac mult produsele lor (mai ales creionul de buze nude) dar și pentru că ne încurajează să aducem mai mult roșu în viața noastră.

Daca tot am intrat în acest joc, în februarie avem suficiente motive să marcăm dragostea: pe 14 februarie este Valentine’s Day, iar pe 24 februarie îl sărbatorim pe Dragobete, moment care marchează inceputul primăverii; intre timp, conform calendarului ortodox, pe 10 februarie o sărbatorim pe Valentina.

Și cum dragostea este asociată cu cea mai inflăcărata culoare – roșul – Melkior vă propune să vă alegeți cosmeticele preferate din colecția I’M IN LOVE:
Purtați în februarie nuanțele de ruj Fleureter, Fire, Le Rouge, Cosmopolitan Red. Culorile lunii pentru fardul de pleoape? Lilith, Coral, Volcano. Dintre cele mai luminoase și strălucitoare tonuri de Luciu de Buze, puteți conta în februarie pe Cayenne, Coral Crush și Sorbet.

Cred cu tărie că orice femeie trebuie să aibă o manichiură impecabilă tot timpul, iar acum,având  atâtea sărbători cu inimioare, să lăsam roșul să vorbească! Iată nuanțele de ojă potrivite pentru luna iubirii: Wild Love, Delicate, Rubi. Sau puteți încerca tonurile moderne de ojă semipermanentă Rouge, Cherry, Twist. Pînă și pila de unghii respectă sloganul lunii!

Happy Valentine’s Day!

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 19

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 21