Crampee

Cum mă pot desparți de zodia mea?

Facebooktwittermail

 Mai am 3 zile și fac 32 de ani. Yes, nici mie nu îmi vine să cred și mă simt uneori de parcă aș avea energie să dansez până la 8 dimineața și uneori mă simt de parcă m-aș culca la 8 seara. Sunt între tinereți :))

Oh well, fiind născută pe 25 iunie automat sunt rac, și un rac din ala autentic, ceea ce nu e neapărat un lucru bun. Nu mi-a plăcut niciodată la mine faptul că sunt sensibilă și pun (la)suflet sau/ și pe șolduri, faptul că mă consum exagerat de mult. În cazul meu, zodia chiar s-a instalat bine.

  • Sunt foarte sensibilă când vine vorba de animale, de situații delicate, mă bușește plânsul pentru că un animal e chinuit sau pentru că e ținut captiv la zoo. Am o întregă filosofie personală în legătură cu aceste subiecte și nu suport indiferența oamenilor. Nu suport nepăsarea, indiferența, delăsarea. De aici și revolta.
  • Sunt un urgan puternic, un uragan al emoțiilor și dacă cineva s-a gândit că se poate risca să mă enerveze am grijă să îi pun asta pe lista lucrurilor pe care le-ar fi schimbat. Nu am răbdare, nu tolerez să mă calce cineva pe coadă și niciodată nu am avut probleme cu emotivitatea sau timiditatea. M-a enervat = a plătit.  
  • Pun prea mult suflet și ma dedic 100%, atât personal cât și profesional. Nu pot să fac așa lucrurile cu jumătate de măsura și mă consum enoooooorm dacă ceva nu îmi iese bine, mă cert eu pe mine și sunt foarte dură cu oglinda realizărilor mele. Nu suport să întârzii, să fiu ambiguă, să dorm pe mine, să nu iasă un proiect la standardul setat de mine, iarăși, nici asta nu e bine pentru că sunt într-o permanentă competiție cu mine și greu îmi găsesc zen-ul. De aici și nopți nedormite și agitație. Totuși, sunt la a doua gutieră de bruxism spartă pentru că sunt foarte agitată și în somn.

Mi-aș fi dorit mult să fiu mai zen, mai relaxată; încerc cu yoga, cu alergat, cu pilates, cu alimentație care să îmi susțină stilul de viață oleacă mai sanătos, dar simt uneori că e degeaba. 

De astăzi, 22 iunie racul s-a instalat cu tot cu ale sale stele și coordonate și deja m-am chinuit să adorm și mă odihnesc. Dând acum din taste și sorbind din cafea, mă gândesc că aș fi vrut să fiu o altă zodie, dar apoi, cine mai era născută în aceeași zi cu Gigi Becali?

Voi? v-ati dori să fiți altă zodie?

Săptămână frumoasă să avem!

Facebooktwittermail

3 thoughts on “Cum mă pot desparți de zodia mea?

  1. La multi ani cu bucurii si liniste sufleteasca!
    Oricat am vrea, nu ne putem desparti de zodia noastra. Fiecare zodie are defecte si calitati. Important e sa fim constienti de ele si sa ne impritenim cu ele caci ambele ne pot ajuta sau dimpotriva, se pot intoarce impotriva noastra. E mostenirea primita de fiecare si crucea pe care trebuie sa o ducem.
    Cele rele sa se spele, cele bune sa se adune! Si cat mai putina cafea, chiar daca e energie.

  2. Multumesc. Nu e rau sa avem standarde inalte, insa perfectiunea nu exista. Din varii motive, unele independente de noi vin si momente in care din pacate nu ne putem ridica la inaltimea standardelor fixate si trebuie sa acceptam si acest lucru. Cateodata orgoliul de a fii mereu la inaltime ne poate face si mult rau atunci cand vin astfel de perioade nefaste. O saptamana reusita sa ai!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 19

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 21