Crampee

Ajutor, caut student silitor!

Facebooktwittermail

Sora mea mai mare, Iulia, fosta studentă la medicină și fostă rezidentă ORL a fost un copil care a învățat foarte mult,  eu nu aș fi putut învăța atât.

Are ceva timp de când a terminat și rezidențiat și tot și acum e și ea om mare. Bine, acum studii ca studii, însă S-A MĂRITAT și asta e tot ce contează. Adică prea erau mulți stresați că femeia stă nemăritata la o vârstă înaintată pentru ochii sociali. #văleuvăleu.

Școala, anii cursuride specializări, cabinetele? Era nemăritată. Însă, între timp toată lumea a respirat ușurată, Iulia s-a măritat, inimile oamenilor bat altfel, deși nu am jucat nicio hora pe uliță, să leșinăm gardurile de entuziasm, faptul că e luată salvează imaginea socială mult. Merg mai dreaptă în lume, înainte eram cocoșată de rușine :))

Acum îs eu aia privită cu o sprânceană, dar eu sunt mai uscată de interes ca ulița în august, deci nici nu vreau sa deschid subiectul.

Acum sa revenim, sora mea când a plecat la casa ei, a lăsat o grămadă de cărți și cursuri. O parte din ele, mai ales cele din facultate sunt acasă la Corod, însă o parte din ele sunt la mine (#muhahaha).

Acum aș vrea următorul miracol să se întâmple: cum aceste cărți sunt în stare foarte bună, sunt cursuri bune, aș vrea toate aceste materiale să ajună la un tânăr ce dorește să studieze însă financiar nu își permite. Adică: dacă știți pe cineva care are dorința de a învăța dar poate are mici piedici financiare, vă rog să mă anunțați.

Cărțile și cursurile sunt în stare foarte bună, poate doar puțin șifonate cum au stat în dulap. Cum  vreau să eliberez casa de lucruri ce nu îmi sunt de folos, iar medicina să o învăț e prea târziu, vreau ca aceste cărți și cursuri să ajungă în biblioteca unui copil care chiar are nevoie de ajutor pentru a ajunge mai departe.

Eu cred în oameni și cred că un tânăr care chiar vrea să învețe și are dorință, cu mici ajutoare uneori poate reuși. Pentru unul dintre ei vreau sa fiu acel ajutor, o mână mică ce întinde o șansă.

Așadar aștept mesajele voastre, cărțile sunt multe și sunt grele. Vedem și transportul cum îl putem realiza sau ce portiță ar fi.

Hai să construim un viitor mai bun, astăzi să ne implicăm pentru mâine.

 

Facebooktwittermail

2 thoughts on “Ajutor, caut student silitor!

  1. Cunosc eu un tânăr student la medicina care are nevoie reala de ajutor, va la nr meu de telefon in cazul in care mai este valabil anunțul. 0736546305

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 19

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 21