Evenimente

Aeromania, Aeroportul Tuzla, 2 Iulie

Facebooktwittermail

Vizual_Aeromania_05.05.2016_previewPe lista evenimentelor la care vreau să ajung în această vară este clar și Aeromania.  Ce este pe lista? Ce vești ne încântă când vine vorba de acest eveniment?

Muzica rock, pop rock și folk vor răsuna și în această vară la Aeroportul Tuzla, în cadrul spectacolului aerian programat de Regional Air Services și ARPA pentru sâmbătă, 2 iulie.

Printre cei care vor urca pe scena Aeromania și vor susţine concerte live se numără Zdob și Zdub, Mihai Mărgineanu, R.O.C.K. și multe alte nume de pe șcena românescă.

Rockerii de la Zdob și Zdub sunt cunoscuţi pentru stilul lor etno-rock ce combină hardcore-ul cu elemente etno, folclorice, hip-hop, drum’n’bass, jungle şi punk, cele mai cunoscute hituri fiind “DJ Vasile”, “Zdubii bateţi tare” sau “Bunica bate toba”. Obișnuiţi cu concertele de mare calibru, pentru că de-a lungul timpului au cântat în deschiderea unor concerte cu formaţii și artiști cum sunt Red Hot Chilli Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Rage Against the Machine, Soulfly, Garbage, Linkin Park etc, băieţii din Moldova promit un concert incendiar, pe măsura spectacolului din aer. Si nici nu e greu având în vedere stilul trupei și atitudinea de showman a solistului Roman Iagupov. Eu sper să cânte piesa ce mie îmi place enorm Om cu inima de lemn.

Rock-ul alternativ este completat de muzica pop rock și folk ce poartă semnătura lui Mihai Mărgineanu, prezenţă obișnuită și sustinător fervent al evenimentului. Unul dintre cei mai populari artiști de folk ai momentului, Mărgineanu va încânta publicul cu hituri precum “Mă iubește femeile”, “Gore din Chitila”,”Jeana”, “Aviaţia”, inspirate din folclorul urban. Fost elev al Scolii de Zbor de la Tuzla, Mărgineanu este pasionat de aviaţie și, totodata, organizatorul concertelor oferite la Aeromania în ultimii ani.

Trupa The R.O.C.K. va susţine un concert tribut AC/DC. La Tuzla se vor reasculta și cânta hit-uri celebre precum „Back In Black”, „Highway to Hell”, „Thunderstruck”, „Hell’s Bells”, „You Shook Me All Night Long”, „TNT”.

La Aeromania, pe lângă muzica live, acrobaţiile și demonstraţiile pilotilor de podium mondial – cum sunt multiplul campion european și mondial Jurgis Kairys sau curajoșii Iacări Acrobaţi, poţi admira mașini de epocă, standuri de aviaţie, poţi să participi la degustare de vinuri (yaaaay!), să faci fotografii sau să te bucuri de garden party-ul pregătit de organizatori, toate într-o atmosferă neconvenţională și cu o ofertă de nerefuzat: de la bere, grătar, la specialităţi raw-vegan. (Yaaaay#2)

Parcarea este amenajată la intrarea în aeroport.

Organizator: Regional Air Services www.regional-air.ro

Adresa: Aeroport Tuzla, Staţiunea Tuzla, Constanţa

Program: 15.00-22.00. Accesul în aeroport se poate face începând cu orele 14:30

Intrarea este liberă insa daca doriti conditii mai bune biletele  VIP sunt disponibile pe  www.vreaubilet.ro.

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 19

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 21