Ecaterina and her red lips

Mama inițial a vrut să mă boteze Tatiana după care a avut inspirația să aleagă Ecaterina. Mă bucur enorm că a ales cel din urmă nume pentru că îmi place foarte mult, și mereu m-am mândrit cu acesta. Așa că am decis să îl port la gât, cu demnitate. Am primit de la cea mai serioasă firmă, numele meu scris frumos, din argint și pe care îl port non-stop. Am avut ceva asemănător și de la Malvensky însă s-a făcut foarte urât și s-a deteriorat foarte repede.

A ajuns la mine într-un plic tare drăguț, și care mi-a înseninat o zi în care voiam să împușc pe cineva de la câți nervi mă măcinau.

IMG_20150903_114512

Acum indiferent de ținută, îl port cu drag. Îl mai dau jos când fac schimb cu un unul mai mare sau port un colier de seară la un eveniment. Însă zilnic, acest pandantiv drăguț îmi atârnă mândru la gat.

Pentru că nu știam cum să îl imortalizez mai bine și nu voiam un selfie nereușit, am profitat că am prieten fotograf și a ieșit această fotografie din mâinile talentate ale lui Geo.

IMG-20151019-WA0000

Am colaborat amandoi și săracu’ a avut foarte multă rabdare cu o nebună pretențioasă. Poza aceasta am simțit că mă reprezintă cel mai bine, mai ales că am o slăbiciune pentru rujul roșu, pentru fotografiile cu mesaj și voiam o fotografie care să fie sută la sută eu.

Dacă reușește pe mine să mă fotografieze și să îmi placă, este un erou. Pe Geo îl puteți contacta aici sau aici.

Mulțumesc, Maria’s Ladys Bug pentru calitate, servicii ireproșabile și mai ales pentru seriozitate. Să respectați frumosul lor motto Be differentÎi găsiți aici și îi recomand cu drag.

Mă pregătesc pentru următorul proiect, așa că fug să beau o cafea cu lapte de cocos și revin cu alte randuri.

Stay tuned!

Please follow and like me:
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *