Parteneriate

Flori, fast-food și deserturi, cele mai comandate produse de pe Tazz pe 8 Martie

Facebooktwittermail

De 8 Martie, Tazz dezvăluie care sunt cele mai comandate produse din aplicație, analizând datele înregistrate în ultimii doi ani de Ziua Femeii. Astfel, anul trecut, cele mai multe doamne și domnișoare au ales să se răsfețe de ziua lor cu un McPuișor, în timp ce în 2021, meniul dublu Crispy Chicken s-a aflat în topul preferințelor lor.

De Ziua Femeii, cei mai mulți români și-au comandat de pe Tazz în 2021 Crispy Chicken, Happy Meal, buchete de lalele, Cheesburger și McPuișor™, produs care în 2022 a devenit liderul celor mai comandate produse de 8 Martie, urmat de meniurile Maxi McChicken™, Maxi Big Tasty Bacon™, Cheesburgerul, plăcinta de caise și tarta cu caramel.

Pentru clienții Tazz care au ales să ia masa de la restaurantele de pe Tazz de 8 Martie în 2021, puiul a fost favorit, cele mai comandate preparate fiind farfuria de pui, meniul cu bagheta de pui, lipia rumenită de pui, shaorma de pui și, bineînțeles, cei mai buni prieteni ai săi – nelipsiții cartofi prăjiți și sosul de usturoi. În 2022 însă, puiul a fost detronat de tarta cu caramel, ciocolată și sare ca cel mai comandat preparat de 8 Martie, urmat de tradiționalii mici cu cartofi prăjiți, shaorma de pui și ciorba de burtă – o cină autentic românească.

De ziua lor, doamnele și domnișoarele au fost răsfățate și cu buchete de flori diverse, de la lalele albe sau roz la trandafiri, zambile și frezii, toate doar prin Tazz. În plus, printre cele mai comandate produse de 8 Martie prin opțiunea de livrare ultra-rapidă Tazz Now, s-a numărat o selecție extinsă de băuturi răcoritoare și ușor alcoolice.

Anul acesta de 8 Martie, Tazz introduce și un element-surpriză – noul shop de flori Buchet de mulțumesc, din care clienții pot comanda gratuit un buchet de flori pentru a-și arăta recunoștința față de mame, soții, iubite, prietene sau surori. Alături de City Flowers Aviației, City Flowers Colosseum și City Flowers din Capitală, La vie en rose Paltinia și Floriart din Cluj, Floare de Colț Auchan și Floare de Colț Iulius Mall din Timișoara, Flora Design din Brașov și Florăria Irina din Iași, Tazz dă ocazia clienților să facă o bucurie femeilor dragi din viața lor.

Tot în semn de recunoștință față de toată iubirea exprimată prin mii de farfurii gătite și ore petrecute în bucătărie de doamne și domnișoare pentru cei dragi, Tazz lansează și un reportaj de 8 Martie – ”Locul ei din bucătărie a însemnat iubire”, care poate fi urmărit în premieră aici.

Facebooktwittermail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 17

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 19

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/evirgoli/web/evirgolici.ro/public_html/wp-content/themes/dashy/footer.php on line 21